Teambuilding weekend

Malaaz hele weekend in de weer met haar selfiestickVrijdag 30 september gingen we weer een weekendje weg naar Assel Don Bosco Centrum in  (je raadt het al) Assel, een jaarlijks terugkerend fenomeen. Er gaan bijna ieder jaar ‘nieuwe’ mensen mee. Die weten dus vaak niet waar ze ja tegen hebben gezegd. Klanken als ‘waar ben ik aan begonnen?’ en ‘waar ben ik in beland?’ klinken ons dan ook niet raar in de oren. In veel van die klanken is enige ironie aanwezig want stiekem vinden die personen het hartstikke leuk. Wandeling door het meditatiebos en een bezoekje brengen aan de kapel, voor een leuk ‘Don Bosco’ verhaal en enige bezinning, is vaste prik.  Maar we hebben ook veel genoten en gelachen met het ‘stadion geluiden spel’. Zakaria en Sander organiseerden nog een soort ‘wie ben ik?’-achtig spel. Erg grappig, zeker. De raarste activiteiten vinden toch wel ‘s nachts plaats zoals ‘pannenkoekrestaurantje’ spelen. Met Zakaria als ober, oud-stagiair Pim als kok en Gerard als lastige bezoeker, hilarisch. Gerard: “Er is hier wel erg fel licht voor in een restaurant” 😀 . Maar ook de tweede nacht, zo ging een groepje nachtelijk wilde zwijnen en herten spotten met helaas een (beetje verwacht) teleurstellend resultaat. Maar midden in de nacht gehaktballen draaien en bakken hoor je ook niet vaak. Menno vond het nodig om vrijwel het hele weekend Rotterdams te lullen, om moe van te worden, en de rokers onder ons hebben hun jaarlijkse tabak quota in één weekend overschreden. Verder had U-2B Heard!-veteraan Danny nog een leuk presentje voor iedereen: Een blauwe boedha geprint met zijn 3D-printer. Maar ook zeker genoten van de lekkere kookkunsten van Saida, Malaaz en Bea.

Meer foto’s op onze foto pagina
Wellicht duiken er nog meer op.
KeukenprinsessenHoren, zien en zwijgen Boedha