Inbraak bij U-2B Heard!

We hebben één van de afgelopen dagen bezoek gehad van een zeer ongewenste ongelooflijke flapdrol die onze kast heeft open gebroken en 4 laptops en een beamer heeft meegenomen. De laptops zijn bij verkoop misschien enkele tientjes waard voor de moeite, nog niet eens. Maar voor ons zijn ze van onschatbare waarde omdat wij er belangrijk werk mee doen. Wie dit ons geflikt heeft, heeft ons diep geraakt. Bestanden zijn we niet kwijt want wij slaan alles op in de cloud maar we werken wel met de laptops. Wat weg is, betreft een beamer van het merk Acer met licht versleten lamp, 3 Lenovo G50-70 laptops (grijze deksel) en een HP Compaq 6530b. De Lenovo’s met name waren al behoorlijk beschadigd. Één viel zeer op omdat deze ooit tegen een brandende kaars heeft aangestaan en daardoor een soort brand/smeltplek op het deksel heeft. Andere Lenovo heeft ook schade aan het deksel, daar is een klein hoekje afgebroken. Dit is overigens niet alles wat de dief heeft meegenomen. Namelijk nog een laptop van een andere huurder van het pand, van de arme kindertjes van de huiswerkklas, is ook weg, een Dell Latitude E6400. Voor deze computer en onze HP krijg je zeker op de huidige markt niks meer voor. We hebben te maken gehad met een dief die vooral uitermate dom is. Mocht je de spullen zien of worden ze ergens aangeboden laat het ons zo snel mogelijk weten. Uiteraard hebben wij aangifte gedaan.

De Utrechtse internet courant heeft er ook een bericht van gemaakt