Teambuildingweekend Assel 2017

Afgelopen weekend was het weer zo ver, ons jaarlijkse teambuilding weekend naar ons favoriete stiltegebied in Assel. Zestien man dit keer. Drie voertuigen: een hypermoderne huurbus, de supersonische rammelbak van Bea en een doosje op wielen, wat wel iets weg heeft van een auto, van Linda. We hebben best veel spelletjes gedaan. Ook een teambuilding opdracht met een klein zeiltje waar bijna de hele groep op moet staan, vervolgens moet het zeiltje omgedraaid worden zonder dat de mensen de grond raken, lekker knus op elkaar. Voor ‘nieuwelingen’ is het weekendje weg een hele belevenis, voor ‘ouwe rotten’ gewoon routine. Wat ons enigszins wel wat zorgen baart is de hoeveelheid spinnen die in ons onderkomen zitten. Werkelijk in iedere ruimte één of meerdere die ons vanuit een hoekje aangapen, dat is niet lekker poepen. Maar ach het is ook zo’n groot huis, blijkbaar moeilijk schoon te houden. Maar goed die spinnen weerhouden ons er niet van om ieder jaar terug te komen. Het is de rust en de oorverdovende stilte die ons steeds weer trekt. Maar ja oorverdovend stil wordt het bij U-2B Heard! eigenlijk nooit. Zelfs als iedereen in bed ligt krijgen sommigen het voor elkaar anderen uit hun slaap te houden met luid zagende en ronkende geluiden. Een straaljager is er niks bij. Maar zo’n weekend heeft ook hele mooie kanten, bijvoorbeeld getuige zijn van een heel gezin wilde zwijnen op slechts 10 meter afstand. Een klein groepje van ons heeft dit mogen aanschouwen. Totdat moeder zwijn het opmerkte en meteen haar kroost weg dirigeerde en gestrest en hard knorrend een paar rondjes rende. Verder hebben we nog mooie tegeltjes met teksten en tekeningen gemaakt voor in het meditatiebos. Het meditatiebos, een bos vol met ietwat kunstzinnige curiosa of zoals iemand zei: ‘een bos vol meuk’. Volgend jaar weer!
[button title=”Meer foto’s” link=”https://www.u-2bheard.nl/u-2b-heard/fotos/?wppa-occur=1&wppa-cover=0&wppa-album=36″ target=”” align=”” icon=”” icon_position=”” color=”blue” font_color=”” size=”2″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]

Leuk!
[button title=”Meer foto’s” link=”https://www.u-2bheard.nl/u-2b-heard/fotos/?wppa-occur=1&wppa-cover=0&wppa-album=36″ target=”” align=”” icon=”” icon_position=”” color=”blue” font_color=”” size=”2″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]