Armoedeweek: Armoedefestival

Dinsdag 17 oktober was daar weer het armoedefestival. Gedeeltelijk op de velden bij FC Utrecht en in Kytopia (voormalig Tivoli) aan de Oudegracht. Er werden o.a. voetbalclinics gegeven voor en met kinderen. U-2B Heard! stond net als vorig jaar kleding gratis weg te geven, maar ook speelgoed en knuffels. Aan het begin van de middag liep het nog niet storm maar tegen opruim tijd werd het ineens gekkenhuis. Het krioelde van de kinderen. Er is veel meegenomen maar desondanks hebben we toch veel gebracht bij de Emmaus. ‘s Avonds ging het feestje verder in Kytopia aan de Oudegracht. Onze Hajar, schaduwwethouder van Victor Everhardt, presenteerde haar opvolger.

[button title=”Meer foto’s” link=”https://www.u-2bheard.nl/u-2b-heard/fotos/?wppa-occur=1&wppa-cover=0&wppa-album=37″ target=”” align=”” icon=”” icon_position=”” color=”blue” font_color=”” size=”2″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]