U-2B Heard! Winnaar publieksprijs Mantel van St. Maarten

prijswinnaars mantel van sint maartenJazeker, een kroon op ons werk, dat was de uitreiking van de Mantel van St. Maarten vrijdag 10 november. En het smaakt uiteraard naar meer, dus we blijven doorgaan. We zijn iedereen dankbaar die op ons heeft gestemd.

[button title=”Meer foto’s” link=”https://www.u-2bheard.nl/u-2b-heard/fotos/?wppa-occur=1&wppa-cover=0&wppa-album=38″ target=”” align=”” icon=”” icon_position=”” color=”blue” font_color=”” size=”2″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]
Firdaouss en onze eigen sint Maarten (Maarten van Ooijen, raadslid CU)We hebben de krant gehaald, hehe :)
Hieronder staan een paar filmpjes. Het eerste filmpje werd getoond tijdens de uitreiking. Het tweede filmpje is een inmpressie van de uitreiking.