Raadsinformatie bijeenkomsten

[avatar user=”U-2BHeard_s1t34dm1n” size=”50″ align=”left” /]

Deze week waren er verschillende raadsinformatie bijeenkomsten. Dinsdag over Maatschappelijke opvang en beschermd wonen. En donderdag was er een initiatiefvoorstel over Jongeren onder dak. Een aantal fracties wilden graag vooral van jongeren zelf horen wat zij vinden van de plannen voor het voorkomen van dak- en thuisloosheid bij jongvolwassenen en het verbeteren van de gezamenlijke aanpak voor jongeren die al dak- of thuisloos zijn. Later in de avond was er nog een raadsvoorstel Nota van Uitgangspunten Informatievoorziening, Advies en Onafhankelijke Cliëntondersteuning 2019-2024. We hebben ook inspreek tijd gehad. We hebben ze weer een beetje wakker geschud. 🙂
Dinsdag 14 november, stadskantoor in UtrechtDeze mensen wil je niet tegenkomen in een donker steegje. Ze zijn weggelopen van de set van een horror film, die ogen brrrr ;)