Laatste U-2B Heard! dag van 2017

Afgelopen vrijdag was de laatste dag van U-2B Heard! voor dit jaar. We kregen in de middag Anne Marijke Podt, gemeenteraadslid D66 op visite. Zij kwam langs met lekkere taart om nog eens te vieren dat haar initiatievoorstel ‘jongeren onder dak’ is aangenomen door de raad.
Later in de middag kwam wethouder Kees Diepeveen ons eindejaarsdiner ‘openen’. Hij kon zelf maar een uurtje blijven maar vond het een hele eer om het te doen.  Daarna was het nog lang gezellig. Tot volgend jaar. Fijne dagen en we zijn er weer op dinsdag 9 januari.

[button title=”Meer foto’s” link=”https://www.u-2bheard.nl/u-2b-heard/fotos/?wppa-occur=2&wppa-cover=0&wppa-album=39″ target=”” align=”” icon=”” icon_position=”” color=”blue” font_color=”” size=”2″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]