Don Bosco Feest 2018

Afgelopen zondag was er weer het jaarlijkse Don Bosco Feest in het pittoreske Assel. Wij waren zoals altijd van de partij. We deden net als verleden jaar ons 18-/18+ toneelstukje, maar wel een uitgebreide versie ervan. Er was ook een zeer spectaculair optreden van het Jeugdcircus Don Bosco. En er was de onthulling van een levensgroot Don Bosco Logo van drieënhalve meter hoog. Speciaal voor bijv. groepsfoto’s e.d.
Hoogtepunt was toch toen de broodjeskar open ging met smakelijke broodjes bal waar men als een kudde hongerige koeien op af stormden.
[button title=”Bekijk meer foto’s” link=”https://www.u-2bheard.nl/u-2b-heard/fotos/?wppa-occur=1&wppa-cover=0&wppa-album=40″ target=”” align=”right” icon=”” icon_position=”” color=”blue” font_color=”” size=”2″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]