Don Bosco feest 10 februari

Afgelopen zondag was weer het Don Bosco feest in het pittoreske Assel. Bea, Stefan, Tamara, John en een bestuurslid van ons, Uygar, zijn namens de afdeling Utrecht naar Gelderland gereisd. Onze Linda kwam ook met eigen vervoer en arriveerde vrijwel tegelijk. Bij het zien van huishond Osta denderde hondengek Linda op hem af: “Osta, Osta!” Je zag Osta denken: “Heb ik weer.”
De organisatie van het feest was dit keer in handen van de mensen van Don Bosco Deebeetjekampen, thema was ‘haal het kind in je naar boven’. Er werden spelletjes gespeeld zoals een vermommingsspel, verstoppertje en een kwis met vragen als: Wanneer begon de tweede wereldoorlog? en Hoeveel snaren heeft een gitaar? Die laatste vraag is vast een instinker. Want er zijn namelijk basgitaren met 4 snaren en gitaren met 6 en 12 snaren. Daar hebben ze vast niet aan gedacht. De dag werd afgesloten met soep en chili con carne. Lekker hoor! Gezellige middag.