Nieuws

18 september 2018

Persbericht: De Mantel van Sint Maarten

Op vrijdag 9 november vindt het jaarlijks evenement De Mantel van Sint Maarten plaats in de Domkerk in Utrecht. Dit jaar richt het evenement zich op kinderen in armoede.
17 september 2018

Gesprek bij de wethouder

Naast Wethouder Victor Everhardt krijgen we nu ook te maken met Wethouder Linda Voortman, zij heeft de afdeling armoede van hem overgenomen. 
7 september 2018

Schuldhulpverlening in krantje Werk en Inkomen Utrecht

Ons project schuldhulpverlening zal vermeld worden in het krantje van W en I (Werk en Inkomen) van de gemeente. We hopen op deze manier nog meer cliënten te gaan helpen met post te openen en een duidelijk overzicht te maken van hun schulden. Om zo de stap naar reguliere schuldhulpverlening kleiner te maken.
20 augustus 2018

Uitleg: Bijstandsuitkering Utrecht online aanvragen

Wil je een bijstandsuitkering in de gemeente Utrecht aanvragen? De makkelijkste weg is via internet. Als je dat moeilijk vindt, zie hier stap voor stap hoe dat moet.
20 juli 2018

Persbericht: De Mantel van Sint Maarten

Utrecht kent veel mensen, groepen en initiatieven die zich inzetten voor anderen. Mensen die geven èn delen. Sommigen doen dat op verrassende wijze. Eigenzinnig, tegendraads en opvallend. Of juist onopvallend, maar trouw en onbaatzuchtig. Iedereen op zijn eigen manier, maar allemaal in het belang van de stad Utrecht.
12 juli 2018

Interview kansfonds met Saida

Wij ontvingen deze week het Kansfonds magazine waarin een interview staat met onze Saida. Ook al doet Saida nog weinig voor ons, ze blijft voor eeuwig […]
2 juli 2018

Teambuilding weekend Assel 2018

In het weekend van 22, 23 en 24 juni hadden wij weer ons jaarlijkse weekend in Assel. Normaal gesproken gaan we altijd in augustus/september. Maar dit […]
21 juni 2018

10 spoedzoekers aan het woord

Enige tijd geleden hebben we contact gehad over een publicatie over spoedzoekers op de woningmarkt. We hebben samen met o.a. Expertisecentrum Flexwonen meegedacht over mensen die […]