Nieuws

9 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie

Een paar van ons waren vorige week bij de nieuwjaarsreceptie van Burgemeester & Wethouders in het spoorwegmuseum Het zijn niet de meest duidelijke foto’s en video […]
27 december 2017

Compilatie U-2B Heard! 2017

Voor onze Oh ja-momentjes. :)
24 december 2017

Laatste U-2B Heard! dag van 2017

Afgelopen vrijdag was de laatste dag van U-2B Heard! voor dit jaar....
21 december 2017

‘Zelfredzame’ dakloze tussen wal en het schip

Zie hieronder dit bericht + video
8 december 2017

Promo filmpje: Wij zijn U-2B Heard!

Spreekt voor zich
30 november 2017

Gesloten jeugdzorg = Jeugdgevangenis

Het regime in de gesloten jeugdzorg verschilt qua straffen, sfeer, ondersteuning en scholing nauwelijks van jeugdgevangenissen, waar jongeren een straf uitzitten. Zo’n vijftig ‘lastige’ jongeren worden vaak overgeplaatst en blijven zeer lang in instellingen, omdat ze niet te handhaven zouden zijn.
28 november 2017

U-2B Heard! gaat vloggen

Hoera, U-2B Heard! gaat vloggen. We moeten nog erg wennen aan deze manier van filmen . Maar het resultaat is daar. We hopen in toekomst meer filmpjes in vlog stijl te maken.
27 november 2017

The Homeless Experience

Actrice Imanuelle Grives, bekend van o.a. ‘Vechtershart’ en ‘Wie is de Mol?’, verruilt voor drie weken huis en haard voor een leven op straat in Utrecht. En dat betekent: dag en nacht blootgesteld worden aan kou en ontberingen. In een nieuw seizoen van ‘The Homeless Experience’ is Imanuelle volledig aangewezen op zichzelf. Lukt het haar om zich staande te houden?