Nieuws

13 februari 2020

Jongerenregisseur Mindmap

Voor de Pilot Dak- en thuislozen wordt er gebruik gemaakt van het begrip ‘jongerenregisseur’. Om een duidelijk beeld te krijgen over dit begrip hebben de jongeren […]
6 februari 2020

Jubileum video

Zie hieronder de video van ons 10 jarig jubileum afgelopen december. Er is bijna niet erin geknipt. Nogmaals bedankt iedereen.
24 januari 2020

Voorzitter Jeugdzorg Nederland kwam langs

Na Eelco in de vroege morgen kwam Hans Spigt in de namiddag ook langs op donderdag. We kennen hem nog van zijn tijd als wethouder. Hij […]
23 januari 2020

Wethouder Eelco Eerenberg kwam langs

Onze nieuwe D66 wethouder voor jeugd Eelco Eerenberg kwam donderdagochtend 23 januari langs. Een eerste kennismaking is altijd wat onwennig. We gaven hem uitleg over onze organisatie en we praatten over de bekende problematiek bijv. jeugdzorg en 18-18+. We weten zeker dat als we hem vaker gezien hebben, de onwennigheid verdwijnt.Leuk gesprek!
20 januari 2020

Jozsef en Linda bij De publieke tribune op NPO2

Gisteren 19 januari was er een aflevering van De publieke tribune op NPO2 om 22.55. Staatssecretaris Paul Blokhuis heeft een plan. Hij wil voor elke zwerfjongere […]
7 januari 2020

Fractievoorzitter PVDA Utrecht kwam langs

Vandaag in gesprek geweest met fractievoorzitter PVDA Utrecht Rick van der Zweth over schulden, w&i, het jongerenfonds, ons project schuldhulpverlening en onze spreekuren! Dankjewel dat je langskwam!
20 december 2019

Eindejaarsdiner

Maandag 16 december hadden we ons jaarlijkse eindejaarsdiner. Dit keer niet zelf koken op onze locatie maar eten in een restaurant. 17 man aan grote ronde tafel. Wel zo makkelijk. Geen gezeur over wie wat gaat maken. Geen gezeur met kliekjes.
10 december 2019

Jubileum 10 jaar U-2B Heard!

Gister was het dan zover. Het 10 jarig jubileum van U-2B Heard! Ook grote dag voor onze Bea en Hajar die hun vertrek na respectievelijk 10 en 9 jaar aankondigden.
Open chat