Heb je veel ongeopende post of problemen bij het betalen van je rekeningen? Heb je geen idee hoe je er financieel voor staat? We weten hoe het is en willen je graag verder helpen.

Vanuit onze ervaring weten we hoe lastig het is om je financiën goed op orde te hebben en te organiseren. Dit is helemaal lastig als je het al en hele lange tijd niet meer gedaan hebt of het simpelweg niet hebt geleerd. Ook weten we dat het fijn is als anderen je hierbij willen helpen. Je hebt daarna weer zicht op je administratie en dat voelt stukken beter!

Bovendien kan het ordenen helpen bij het oplossen van problemen of het ontstaan van (grotere) problemen voorkomen.

Wat gaan we nou doen? Tijdens een aantal ontmoetingen openen we samen de post, maken we een overzicht van alle openstaande rekeningen, zetten we je inkomsten en uitgaven op een rijtje én nemen we contact op met schuldeisers. Als het nodig is, zoeken we contact met een professional die je hierna verder kan helpen met het aflossen van je schulden. We weten hoe het is en staan graag naast je!

Spreekuren

We houden wekelijks spreekuren op donderdagmiddag bij Stadsteam Back Up aan de Oudegracht 139A.  We  gaan met jou aan de slag gaan met je schulden. Als je onze hulp nodig hebt, kom vooral langs! We helpen je graag verder en geen schuld is te hoog. 

  • Ben je tussen de 18 en 27 jaar oud?
  •  Ben je gemotiveerd om wekelijks aan de slag te gaan met je administratie om meer grip en zicht te krijgen op je geldzaken?

Laat hieronder een berichtje achter en we zullen contact met je opnemen.

Je kan ons ook mailen info@u-2bheard.nl, bellen 0639125619 of whats appen.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit traject.

Hoeveel ontmoetingen met je coach nodig zijn, ligt aan jezelf en de hoeveelheid post.