Lijn5

ln5Lijn5 brengt kinderen, jongeren en jongvolwassenen die hulp nodig hebben een halte verder in hun leven. Bij de instellingen van Lijn5 kunnen jongeren met én zonder licht verstandelijke beperking rekenen op een goede aansluiting. Met andere woorden: precies op dié hulp en ondersteuning die nodig is om verder te komen.
Instappen wanneer dat nodig is, uitstappen wanneer dat kan.

Lijn5 biedt zorg en behandeling bij gedragsproblemen of bij problemen in de sociale ontwikkeling. Dagelijks zet Lijn5 zich in om het leven van kinderen en jongeren weer ‘op de rails’ te krijgen. Dat doen ze door hen het vertrouwen in hun eigen kunnen terug te geven. Jongeren leren te ontdekken waar ze goed in zijn. Lijn5 helpt ze hun mogelijkheden te benutten. Ze moedigen ze aan om verder te komen. Lijn5 brengt ze naar een nieuwe kans, een nieuw begin.

Aanmelden

Neem voor vragen uitsluitend contact met Lijn5, niet met ons


Voor vragen over de aanmelding van een kind of jongere, of over de hulpverlening kunt u op werkdagen van 9.00-12.30 uur en 13.00-16.00 uur contact opnemen met het Zorgloket via telefoonnummer 088-513 19 00. Wegens drukte kan het voorkomen dat u wordt doorgeschakeld met de receptie. U kunt hier een terugbelverzoek doorgeven en dan belt het Zorgloket u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook mailen naar toegang.regioutrecht@ln5.nl

Contact
Pahud de Mortangesdreef 61
3562 AB Utrecht

Telefoon: 088-5131919
E-mail (niet voor aanmelding): info.utrecht@ln5.nl
Website: www.ln5.nl

Open chat