Stage lopen bij U-2B Heard!

stage

Wij nemen geen nieuwe stagiair(e)s meer aan voor schooljaar 2017/2018, Vanaf januari 2018 zal deze vacature weer open zijn voor schooljaar 2018/2019.

HBO 
(MBO studenten, scroll naar beneden)

Heb je onze website bekeken en heb je interesse in stage lopen bij ons? Dan kunnen wij dat ons goed voorstellen.

Wij zoeken een 3e jaars HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) of Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH) of ander soortgelijke studierichting. Je moet zeer flexibel zijn. En bijvoorbeeld ook een keer ’s avonds beschikbaar zijn of in een weekend. Kortom, het komt voor dat we buiten onze reguliere tijden werken.  Zelfstandig kunnen werken is een must. Initiatief tonen en affiniteit hebben met de doelgroep staat ook op onze wensenlijst…Oh ja en het hebben van rijbewijs B is een pré, dit vindt onze coördinator erg fijn.

Zoek je een stage voor je eerste of tweede jaar? Dan heeft het eigenlijk niet veel zin om te reageren.

Wij bieden:

  • Diversiteit aan projecten (Schuldhulpverlening, Voorlichting en Preventie, Armoede, Verbetertafels etc etc)
  • Mogelijkheid uitbreiden van je netwerk op het gebied van zorg- en hulpverlening
  • Meepraten over organisatie of gemeentelijk beleid
  • Zitting nemen in en bijeenkomsten bijwonen van verschillende overlegorganen/werkgroepen
  • Praten met verantwoordelijke wethouders
  • Organiseren van bijeenkomsten of andere dagen zoals NL Doet, 5 mei rommelmarkt of collecteweek
  • Werken met jongeren
  • Leuk team

Ben je enthousiast? Ben je of word je 3e jaars student MWD of SPH? Neem bij voorkeur contact op via mail: info@u-2bheard.nl. Graag ontvangen we dan ook meteen je CV en motivatie.

Download bovenstaande informatie en info over U-2B Heard! als PDF

Volg je SPH accentroute Jeugd(zorg)? Dan is de stage mogelijk niet geschikt. Je wordt aangeraden om contact op te nemen met het praktijkbureau van de hogeschool om dit te checken.

 

MBO
Wij nemen ook sporadisch MBO studenten (maximaal 1 per schooljaar) als stagiair(e) aan die een sociaal maatschappelijke/pedagogische studie volgen maar eigenlijk alleen met de voorwaarde dat deze student op persoonlijk vlak goed in onze doelgroep moet passen. De student moet dus ervaringsdeskundig zijn met problematiek waarmee onze doelgroep te maken heeft. Bijvoorbeeld de student woont/heeft gewoond in de opvang of zit/zat diep in de schulden, de student heeft te maken (gehad) met de GGZ of jeugdzorg. M.a.w. je moet deze problematiek zelf aan den lijve hebben ondervonden en niet alleen maar vanuit je studie. Als je totaal geen ervaringsdeskundige bent heeft het praktisch geen zin om te reageren.