Werken als vrijwilliger

loesjeBen jij of ken jij iemand die op zoek is naar vrijwilligerswerk en zich graag wil inzetten voor kwetsbare jongeren in Utrecht? Dan is U-2B Heard! een geschikte plek. Hier kan je veel ervaring en kennis opdoen op verschillende gebieden zoals praten met beleidsmakers, flyers en boekjes maken, ervaringen delen, bijeenkomsten bijwonen, gesprek met de wethouder, zitting nemen in werkgroepen, jongeren helpen met schulden etc.

U-2B Heard! zoekt dringend nieuwe jongeren tussen 16 en 27 jaar die met hun ervaringen en leergierigheid een steentje willen bijdragen aan de verschillende projecten die U-2B Heard! uitvoert.
Naast het harde werken is er ook ruimte om gezellig bij elkaar te komen en kun je hulp krijgen bij persoonlijke vragen.

Lijkt het je interessant maar twijfel je, kom dan een keertje langs of neem contact op om te kijken of het iets voor je is.
Neem contact op via de contact pagina! Download de flyer voor beknopte informatie of het boekje ‘algemene informatie U-2B Heard!’ voor uitgebreide informatie.

Wij zijn ook nog dringend op zoek naar jongeren (tussen 17 en 27 jaar) voor ons project Voorlichting en Preventie. Kijk op de V&P projectpagina

Ouder dan 27 of als aanvulling op je studie?
Ben je ouder dan 27 maar lijkt het je ook leuk om vrijwilliger te worden bij ons, schroom niet en mail of bel. Wij kunnen eventueel kijken of er een plekje is maar momenteel zijn we vooral op zoek naar jongeren tussen 16 en 27. Het liefst jongeren die uit de doelgroep komen, dus je moet ervaring hebben met schulden of opvanghuizen e.d. Maar ook als je niet uit de doelgroep komt is er misschien plaats voor je, laat het weten!
Zoek je vrijwilligerswerk als aanvulling op je studie (geen stage)? Dan kun je ook informeren naar de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij ons. Wil je graag leren hoe het werkt in het veld ipv uit een boek. Laat het weten! UIteraard moet je wel nagaan of het werk bij ons voldoende aansluiting heeft met je studierichting.

Zoek je specifiek een stage? Kijk op onze stage pagina